Přeskočit na obsah

Futurama – Bender’s Game

Zase s drobným zpožděním jsem si udělal čas a shlédnul poslední třetí ze čtyřech plánovaných Futurama filmů Bender’s Game.

Opět se to ke mě dostalo až když už to bylo několik dní venku a tak tedy zase se vyplatilo počkat, protože právě dnes se k tomuto filmu objevily české titulky.

Ještě více zarážející je to, že se tenhle film dá bez problémů stáhnout ve formátu avi na futuramania.cz. Takže se ani nemusíte obtěžovat s nějakým rapidsharem nebo torrentama, když to tady servírují přímo pod nos…

Tento díl, podle mnohých názorů zatím prý nejlepší, se točí okolo hry Dungeons & Dragons, Nibblerů a jejich „exkrementů“, takového klasického soupeření dobra a zla. Opět má hodně událostí na svědomí Bender a opět nechybí vtipné scénky a pointy.

Zdá se mi, že tentokrát zde ani není tolik odkazů na seriálové díly futuramy, ale na jiná fantasy filmová díla.
Chybí mi tu Zapp Brannigan a jeho Kif Kroker nebo hlava Richarda Nixona…

Tomuto dílu jsem zatím nějak nepřišel na chuť, protože jsem ho sledoval na části a kvůli jiným věcem jsem si ho nemohl užít naplno… Snad příště.

Jo a abych nezapoměl, objevila se informace, že se Futurama bude u nás přeci jenom vysílat někdy v průběhu příštího roku na TV Prima! Takže děste se českého dabingu…