Přeskočit na obsah

Už se něco děje?

Máme tady tu nejlepší část trhu, ačkoli kryptoměnoví nováčci mi to věřit nebudou, tohle je právě ten historický okamžik, kdy máme jedny z posledních příležitostí dokupovat krypto ve slevě. Již jsem to zmiňoval v úvodní rozmluvě u prvního článku této kategorie. Tehdy zuřil těžký bearmarket a ti chytřejší dokupovali kryptoměny za dnes již nepředstavitelné ceny.

A opět vylézají na povrch posměváčci, kteří nepochopili smysl BTC a tedy ani fungování peněz a opět se posmívají, jak ten bitkojnt selhává a je k ničemu. Jenomže bitkojnt dělá přesně to, co dělat má. Je v polovině cyklu, za dva roky je další halving a nastává to nejlepší období, kdy lze dokupovat za ceny, které se budou zase za další 3-4 roky zdát nepředstavitelné. Navíc tento krypto bearmarket je ještě umocněn neveselými událostmi ve světě i na tradičních trzích, proto je s podivem, že se hodnota BTC drží tam, kde se drží. Asi mi to neuvěříte, ale moc bych si přál, aby ještě přišel nějaký pořádný FUD nebo další Black Swan, který by poslal cenu ještě níže a mohli bysme tak dokoupit více coinů za nižší cenu, zbavit se toho špinavého fiatu, kterého je nekonečné množství a nabrat za něj skutečné a zdravé peníze, kterých je omezené množství. Nikdo inteligentní by přece nechtěl držet ten ošklivý a zlý fiat, když může mít ty nejlepší a nejtvrdší peníze, jaké kdy lidstvo vynalezlo…

A ti chytřejší, kteří sledují tento můj seriál a dokážou čerpat a zpracovávat informace, již nějakou dobu ví, že toto období je dar z nebes. Na grafech se to červená, mnozí nezkušení investoři s hrůzou sledují, jak se jejich portfolia propadají, weak hands prodávají se ztrátou, naopak zkušenější investoři se radují a moc dobře ví, že právě v těchto chvílích je čas nakupovat :)

A protože se mi v záložkách zase nahromadilo pár zajímavých stránek, ze kterých čerpáme ty nejcenější informace, rozšiřuji tento nekonečný seznam o další díl:

Další odkazy budou přibývat postupně. Opět nechci, aby ty předchozí seznamy byly příliš dlouhé a možná že až si jednou najdu chvíli, všechny odkazy roztřídím podle typů nebo specializace…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..