Přeskočit na obsah

SMS tóny a vyzvánění do mobilu




Docela často se mi stává, že mi přijde SMS, upozornění, nebo nějaká událost v ne zrovna vhodný okamžik a stanu se tak středem pozornosti.

Nebylo by na tom nic divného, kdyby se například ten výpis z banky neohlašoval tak, jak se ohlašuje a lidé v okolí by se nezasekli, s vykulenýma očima pohlédli mým směrem a po odeznění pokračovali v rozhovoru :)

Všechno to začalo sháněním nějakého pěkného a originálního zvuku do mobilu jako vyzvánění nebo tón SMS zprávy. A kam jinam se obrátit o pomoc, než ke starým dobrým deskám? Vyzváněcí tóny z vybraných pasáží mých oblíbených desek budou to pravé ořechové. Nejvíc materiálu a největší srandu poskytuje štousek battlovek. Obrovská spousta samplů a hlášek z různých filmů, všelijaké zvuky a tóny budou to správné krmení pro můj telefon a postupně si můžu do telefonu poslat přes dvě stovky nejrůznějších krátkých i dlouhých zvukových klipů.

Vybral jsem z nich zhruba padesátku, se kterou se s vámi podělím v tomto prvním díle nepravidelného miniseriálu vyzváněcích tónů do mobilu, ať si užijete taky trochu srandy :)




Ke stažení zde.

Další díl zvuků na mobil následuje zde

Užívejte vybrané nahrávky dle libosti a věřím, že některé z nich vám jistě zajistí také takovou pozornost, jakou si dopřávám já v různých situacích :)

Určitě potěší SMS http://www.kekel.cz/mp3/SMS_DOIT.mp3 ve frontě na bankomat.

Den, kdy máte jít k zubaři, může příjemně nastartovat takový budíček http://www.kekel.cz/mp3/SMS_horror.mp3

Připomínka dnešního utkání v bowlingu může například znít nějak takhle http://www.kekel.cz/mp3/SMS_myballs.mp3

A pokud také máte jednoho opravdu chytrého a inteligentního kamaráda (myšleno ironicky), SMS zprávu z jeho čísla může oznámit třeba něco takového http://www.kekel.cz/mp3/SMS_STUPID.mp3

http://www.kekel.cz/mp3/SMS_youaredeadman.mp3 zase může oznámit, že jste měli dneska zaplatit ten dluh a jestli by nebylo lepší raději někam odjet http://www.kekel.cz/mp3/SMS_goforward.mp3

7 komentářů na “SMS tóny a vyzvánění do mobilu”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..