Přeskočit na obsah

Raveport Hradec Králové

40kw Poslední prázdninový víkend se blíží a to je dobrá příležitost způsobit si hluchotu pořádným vyduněním.
A že vám prasknou hlavy, tak o to se postará dost kvalitní zvouček o pořádném výkonu, který jste toto léto měli možnost slyšet v ČR jen jednou a na letišti (zase to letiště) v Hradci Králové to bude podruhé.

Ano, přesně tam, kde byl Drumska. tentokrát tu bude otevřen pouze 1 hangár (páč pronájem stojí celkem dost a je důležité zachovat nízkou cenu za vstup), ale kravál bude k dispozici ještě větší než na Hip Hop kempu, protože tu bude bouchat anglický Quadrant Sound System s označením Noise Control 40kW. Takže ani tento víkend se v Hradci pořádně nevyspí…

Hudební styly se budou servírovat od breakbeatu až po hardcore. A účinkujících bude opravdu dost. Podívejte se na leták sami:
rave port 23 ještěři

Na první verzi letáku byl Apin napsaný taky, opět se mě nikdo nezeptal, jestli mám čas, nebo jestli chci hrát, jenže na konec prázdnin jsem měl naplánovanou už jinou akci dlouho dopředu, která teď stejně padla, takže do Hradce jedu taky a určitě bude chvilka a dostanu se za gramce taky. Přeci jenom na takové hradbě se nehraje každý víkend :) Komu by nevyhovovala výlepová verze plakátu s ještěry (a že jsme s ní přelepili opravdu neskutečné množství Těsta), má možnost si ji prohlédnout v elektronické podobě.

Vstup na tuhle srandu nepřesáhne 100,-Kč a když bude hodně lidí, tak se bude hrát až do neděle.
Budou tu taky stánky s tričkama, Oznámen byl stánek s vinylama od Astrofonik, haluzoidní mega projekce a ne jen jedna, a je také slíbeno pivo Gambrinus za 25,- ! Tohle všechno ale organizuje Surbont, takže se na nic nespoléhejte…

Cílem této akce je dokázat, že jde udělat dobrou akci s dobrou hudbou na unikátním zvuku, s minimem reklam, na letišti, kde se za vstupenky obvykle platí 10x tolik.

6 komentářů na “Raveport Hradec Králové”

  1. Tak jsem se tam náhodou dostal a ten zvuk mě šíleně překvapil, nádherně se to poslouchalo!… Ovšem bylo důležité v jaké části haly člověk zrovna stál…. :)

  2. no za tím zvukem vzádu to dunělo nejvíc a ještě tam do toho řvaly odposlechy. Nechápu, jak ty lidi mohli před těma bednama vydržet…

  3. Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli by jste mi neporadily, přes koho se dají pronajímat hangáry?
    Chci to pronajmout za stejným účelem jako vy, ale nejlépe ve Štředočeském kraji.
    Na koho jste se obracely v případě pronájmu těchto prostor?

    Díky moc za info, Diktuj si párty

  4. Pingback: articles on line

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..