Přeskočit na obsah

Tomb Raider: Underworld


Alison Carroll Tak se jmenuje nová představitelka Lary Croft. Nebo ještě lépe má být předlohou pro Laru Croft v nové hře Tomb Raider: Underworld

Kdo jste si oblíbili Angelinu Jolie, která ztvárnila Laru ve filmu Tomb Raider: Kolébka života, jistě se vám nebude moc zamlouvat, že si ji musíte nahradit za někoho jiného.

Ikdyž o kvalitách Angeliny Jolie se nedá pochybovat, stejně mi příjde už celkem okoukaná a profláklá z jiných snímků a tak je jenom dobře, že Eidos Interactive zvolili novou tvář, která nebude jen nicotně pózovat před objektivy fotoaparátů a kamer, ale ukáže, že to není dřevo, protože gymnastikou se Alison zabývá aktivně už nějaký čas.

Proč tu o tom vůbec píšu, když se na ni můžete vlastně podívat sami? Po shlédnutí toho videa dole a ostatních snímků třeba na youtube většina zastánců Angeliny Jolie jistě změní názor a nejeden chlap by bral takovéhle krásné stvoření za milenku :)

Tahle třiadvacetiletá holčina mi jako Lara sedne mnohem víc než Angelina Jolie. Ale stejnak nejhezčí byla Lara v prvním Tomb Raideru v roce 1996

TOMB RAIDER: UNDERWORLD vychází 1.11.2008 pro PC, PS2, PS3 a XBOX360 . S největší pravděpodobností tuto hru neplánuji pořizovat, protože si raději hraju s těmi skutečnými slečnami než virtuálními, ale jen tak pro info je dobré o tom alespoň vědět ;)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..