Přeskočit na obsah

Seznam RSS zdrojů aktualizovaný

Konečně jsem se dopracoval k tomu, abych doplnil seznam RSS zdrojů, které nejčastěji procházím (ve skutečnosti jich je mnohem víc ;)).

Přišlo to jako na zavolanou, protože s docela zajímavým nápadem přišel Pavel Králíček a jelikož jsem měl seznam odkazů už téměř hotový, jde mi to hezky na ruku.

Nehodlám se ale rozepisovat proč zrovna odebírám RSS toho a toho zdroje, nebo proč mám oblíbený právě ten a ten blog, protože by to bylo na delší článek. Komplexně by se to dalo shrnout do několika hesel : přísun informací a zajímavostí; rád se podívám, co se děje někde jinde; chci být „v obraze“; zajímá mě to; u některých autorů je zajímavé počtení…

Rozmýšlel jsem se, jestli nechat původní „neklikací“ podobu odkazů, ale nakonec pro zjednodušení a zefektivnění jsem odkazy udělal přeci jenom klikací. Za případné rozhasení SEO těm na druhé straně se omlouvám, ale odkazů je na té stránce opravdu mnoho, žádný rank (prozatím/opět) nemám, ovšem tuším, že se PR po příštím přepočtu vrátí na dvojku (nebo víc?) a tímpádem to snad nebude mít výrazný dopad na nikoho… A také tím jistě potěším autory, na které odkazuji a zároveň jim tímto způsobem dávám vědět o tom, že jsem taky jejich čtenář ;)

Pokud jsem na někoho zapoměl, hluboce se omlouvám a při příštím updatu to napravím. Případně pokud máte pocit, že bych Vás ve své RSS čtečce měl mít taky, dejte o sobě vědět ;)

Valentýn ještě není, ale snad to nebude vadit a vždycky je lepší mít náskok ;)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..