Přeskočit na obsah

Svinská chřipka

Všichni už o ní slyšeli, všichni už byli poučeni o tom, že by se jí měli bát, všech se dotknou budoucí opatření.prase

Z ničeho nic se tu objevila prasečí chřipka (H1N1). Každý alespoň trochu inteligentní a uvažující člověk s vlastním názorem (ne stím mediálním) ví, že se neobjevila z ničeho nic, ani se prostě z čista jasna nevyskytla, ale byla vyrobena v laboratořích na biologické zbraně (stejně tak jako AIDS, ptačí chřipka, SARS a další).

Kdo by chtěl něco takového? No přece lidé a korporace, které mají zájem na snižování počtu obyvatel na planetě a také firmy, které ze současné situace mají obrovské zisky – od farmaceutických společností, politiků, až třeba po výrobce pytlů na mrtvoly.

Může nám to připadat, jako další mediální bublina a ten povyk okolo, hromadu článků, zpráv a ty mapky si snad musel někdo objednat, aby vyvolal ještě větší paniku.. A když se ovčané bojí, jsou tvárnější, lépe podlehnou a bezřečí přijmou opatření, která se na ně mocipáni chystají seslat.


View H1N1 Swine Flu in a larger map

Nezoufejte, genetičtí inženýři a vědci, kteří vyráběli tento vir, na protilátku nezapoměli, jen se jim nějakým způsobem podařilo vyrobit funkční vakcínu, kterou dostal např Obama a pak tu vakcínu, o které se vedou spekulace a kterou chtějí naočkovat zbytek lidí….
Je to tak trochu směšná věc tahle nevyzkoušená a netestovaná „vakcína“ Tamiflu a nejeden vážený pán už pohrozil včeličkou s touto spásnou „medicínou“. Je to i docela pochopitelné, protože musejí mít tohodle sajrajtu plné sklady z minulosti z nezdařeného pokusu o ptačí chřipku. Nutno podotknout, že všechno (medicína, zbraně, bomby) má svojí dobu použitelnosti. Přeci to nevylejou do kanálu, když do toho vlivné korporace investovaly nemalý obnos. A hle jako na zavolanou se světem šíří prasečí chřipka, kterou nám musel seslat sám bůh, když věděl, kolik vakcíny je připraveno k použití a brzy ji vyprší expirační lhůta.

Tamiflu podle různých zdrojů nejenže šíření chřipky nezabrání, ale v těle připraví ornou půdu pro další šíření a mutaci viru. Jinými slovy, toto placebo otevře bránu dokořán, aby se člověk mohl snáze nakazit virem a ještě snáze ho mohl šířit a vůbec bych se nedivil, kdyby to vyráběli ve stejné laboratoři, ve které vyrobili prasečí vir.

Člověk by měl vědět na co zemře. V tomto případě by bylo ovšem lepší říci kvůli komu zemře. Vězte, že osobní zájmy a tučné finanční zisky několika nenápadných lidí jsou mnohem důležitější, než Vaše životy, životy Vaší rodiny nebo Vašich přátel…

Mimochodem, bylo by v těchto dnech záhodno poslat Paroubka do Egypta!

1 komentář na “Svinská chřipka”

  1. Člověče, ty už to nehul… nebo míň čti Marxe nebo z kterého klasika to máš. Že se takto chtějí zbavit Tamiflu je jasné, ale že virus chřipky velmi rád a ochotně mutuje je taky jasné. A že naši doktoři přes všechno zdání ví o podstatě nemocí dost málo je taky známo. Takže prostě ten virus, jsa již na světě, prostě mutuje (nejde vypnout jenom kvůli těmto třídně bojechtivým keczům) a zmutuje. Následně umře pár lidí – jistě, blesk a nova z toho udělají událost roku – a rozšíří se panika. No, vlastně se neděje nic nového :) Takže klid a nohy v teple.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..