Přeskočit na obsah

Reklamy

Nasazuji sem reklamy.


Když už ten adsense account mám, tak ho nenechám jen tak zahálet. Ikdyž současné finanční chaos ve světě a hodnota dolaru tomu žádný efekt nedodá, i tak konečně zajímavá návštěvnost tohoto blogu mne malinko posouvá k vidině mé vůbec první výplaty od Googlu a alespoň se mám na čem zase plavit :)

Můžu vás ujistit, že s nimi nebudu nijak narušovat strukturu blogu, protože to sám nemám rád. Ani vlastně neznám moc blogů, co by vůbec nezobrazovali nějaký typ reklamy a to jde se stále rostoucí oblíbenosti blogů docela hezky dohromady.

Není to tak hlavně kvůli penězům a ona magická věta zárobok na internete zní hezky, ale jistě je všem jasné, že zbohatnout se touto cestou nedá… Určitě je dobře, když se vynaložené náklady na provoz vrátí, ale na to v některých případech lze vklidu zapomenout… Spíše mě zajímá jaké reklamy se budou zobrazovat v souvislosti s mými články a články, které jsou naplánované na příští dny…

Reklamy k internetu prostě patří a kdo říká že ne, tak tomu prd rozumí!

Předpokládám, že se vám budou zobrazovat převážně (české) reklamy na obchody s muzikou, dj příslušenstvím, stahováním mp3, potěšily by i kytary, ozvučení, sem tam nějaké ty online gamesky atd. A jelikož se zajímám o SEO, klíčová slova a podobné věci, tak jsem celkem zvědavý na výsledky…

Kamarádovi na jednom blogu zablokovali adsense účet, protože vybízel čtenáře v článku, kde to taky profláknul, že se můžou „občas podívat, třeba se tam dozvíte něco zajímavého“.

Tou druhou větou měl vlastně pravdu, protože nabízené zboží nebo služby mají za cíl vzbudit dojem, že jsou natolik zajímavé, aby do nich zákazník investoval peníze. Tak snad funguje reklama… Pokud ale prostě nutíte lidi, aby vám klikali na reklamy, tak jich hodně ztratíte a investoři přicházejí o zisk díky těm důvěřivcům, kteří vašemu přání vyhoví. Prostě proklik bez konverze. To vede k postupném slábnutí zájmu inzerentů o tento reklamní systém…

Takže
Můžete se na ty reklamy koukat, můžete kolem nich jezdit myší, občas přes ně tou myší přejet, ale v žádném případě NA NĚ NEKLIKEJTE !!!

2 komentáře na “Reklamy”

  1. Reklamy máš umístěné opravdu dobře, nijak se nevnucují ani neodpoutávají pozornost od hlavního obsahu.

    Na internet reklamy určitě patří (bez nich by toho nebylo tolik co teď, možná by nebylo skoro nic…), ale jsem raději, když spíše „nabízí“ než „vnucují“.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..