Přeskočit na obsah

Nová Figura

Během těch několika posledních dní, jsme s Hulínem připravovali nové figurácké stránky, které byly tento víkend už oficiálně spuštěny, nebo spíše bylo je už možno představit veřejnosti.

Jedná se o koncept, který jsem navrhnul už někdy před rokem, protože už tenkrát zase začal mít Mára svoje psychopatické záchvaty a smazal všechno na figura.freetekno. Proto jsem byl tou rozumnou částí Figury požádnán o to, jestli bych nedokázal vytvořit nové stránky.
Tomu jsem vyhověl a potom se situace zase nějak vrátila do starých kolejí, ten psychopat web obnovil ze zálohy a vše zase skoro fungovalo jako předtím.

Je to zhruba měsíc, co opět přestal fungovat guestbook. Není potřeba okolnosti nějak podrovněji rozmazávat, prostě má Figura od té doby nové stránky a na redirectu z freetekna se snažíme nějakým rozumným způsobem dohodnout.

Tímto děkuji Hulínovi za všechno, co pro nový web udělal. Přeci jenom má v práci víc času než já, takže jeho skillz jsou na vyšším levelu než ty moje a díky němu ten web funguje :)

Takže zapamatujte si, už nemáme web pod freeteknem, ale už to je FiguraSound.cz

Do konce roku bych chtěl dodělat ještě 2 rozpracované projekty, jenomže to nebrzdím já, ale ti, co si stránky objednali a nejsou schopni dodat potřebné materiály (fotky, texty)…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..