Přeskočit na obsah

Moje tracky 2003-2004

Dnešní pondělní den byl ve znamení brzkého vstávání, neobvyklé energie a vitality během dopoledne, odpoledního rytí zahrady a drobných úprav nového webu a taky přiřazování informací a popisků k jednotlivým trackům, co tam (skoro) ze začátku jsou.

A tak mě napadlo, že já jsem taky kdysi dávno zkoušel dělat nějakou tu hudbu ve Fruity Loops Studio a že by to mohla být dobrá příležitost je najít a zkusit nahrát na ftp, aby tam alespoň něco ze začátku bylo…

Zapojil jsem svůj externí HDD a opět se ujistil, že jsem strašný bordelář, když jsem se přehraboval v archivech mých dávných tracků.

Od každé skladby hned několik verzí ve formátu MP3. Verze se od sebe lišily prakticky několika drobnými změnami jako třeba jiné uspořádání hajtek nebo doplnění nějakého zvuku.

No nakonec jsem vybral asi ty nejposlednější verze (soudě podle datumu) a z toho vytřídil na zveřejnění 4 songy.

Máte tak možnost poslechnout, na čem jsem se plavil a co jsem dělal před čtyřmi/pěti lety. Samozřejmě, že je všechno sbastleno v domácích podmínkách bez kvalitních odposlechů ani zvukovky. Na mastering můžete u těhlech mp3 zapomenout, ale i tak je to pro mě zajímavé si to znovu po těch letech poslechnout a zavzpomínat…

Kde se dají tyhle báječné skladby stáhnout?

No přece na mém Mixcloudu

Kdyby se to líbilo, tak můžu přidat další ;)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..