Přeskočit na obsah

Zeitgeist Addendum CZ titulky

A je to tu.

Ani ne měsíc po vydání dokumentu Zeitgeist Addendum ho tu máme znova a tentokrát i české titulky.

Pro úplné pochopení problematiky musíte také vidět první díl a taktéž doporučuji i některé dokumenty od Alexe Jonese

9 komentářů na “Zeitgeist Addendum CZ titulky”

  1. Tohle by mělo kolovat světelnou rychlostí. Doporučuji checknout prvně jedničku (pro pochopení), protože na sebe navazují, s názvem Zeitgeist. Je důležité aby lidé viděli a slyšeli tento názor a pohled na věc, i když by se někomu mohl zdát trošku demagogický, je perfektním sdělením mnoho informací, které si člověk jen tak sám od sebe neuvědomí a nedá dohromady. . . Je to velice dramatické a vezmu-li v potaz celkový šmrnc jakým způsobem je dokument ztvárněn – je to nejlepší dokument co jsem kdy viděl a to jich bylo několik set. Přeju příjemnou podívanou =)))

  2. Samá blbost,jedna za druhou.Nepodložené výkřiky do světa,že Amerika je ta špatná.Stejně tak jako jednička poukazující na plagiátorství,což je dle mého blbost.
    Ano tak nějak ekonomika funguje a tak nějak to v Americe je s penězi,ale ne všechno je pravdivé!!Nenechte se vodit za nos!!

    Navíc musíte brát v potaz,že stejným způsobem jako US klame svět např. útoky na WTC,tak tím samým způsobem může být natočen tento dokument(i jiné of course).Je to o sugesci,snaží se vám vnutit určité věci,aby tím zakryli jiné a vyvrátili pravdu(v některých případech).
    pozn.: tento komentář bych měl spíše psát k prvnímu dílu,ale i tento mě dost pohoršil,protože v Americe jsem strávil celkem kolem 12let života a jakožto spolumajitel jedné velké společnosti jsem se mnohé o systému bankovnictví dověděl z vlastní praxe.

    Samozřejmě je tento dokument i velice naučný,ale zároveň velmi klamavý a nesouhlasím s mnoha věcmi.Nebudu zacházet do podrobností,jsou věci,které tu ani nemohu takhle veřejně říci a podepsat se pod ně,navíc nebudu nikomu nic ulehčovat každý ať si v tom najde „to svoje“ k čemuž se pak může vyjádřit.Budu velice rád když se najde někdo kdo by odpověděl,okomentoval případně začal diskuzi,pro mě není problém se o tomto s někým pobavit.

    Díky za pozornost
    Petr Dočkal

    1. :D tak ty se jich ještě hodláš zastávat jo? to naznačuje jen dvě věci . asi máš staženou prdel nebo jim do prdele chceš vlézt. těším se až se poodhalí pravda o pádu polského letatla s prezidentem a jeho nejbližšími, který asi museli zemřít skrze umístění amerických raket který jim asi dvakrát nevoněli a pár týdnů na to je ve zprávách že polsko souhlasilo s umístěním raket!!! to asi bratr stahl prdel a kývnul. co si o tom myslíš no? jak se říká pravda je něco jako sandály – už dávno vyšla z mody že? a Amerika tu pravdfu tají co to jde na co by jinak potřebovala tolik uřadu a federálních skupin FBI CIA apod. aby chytali vrahy zločince? di ty. aby chytali ty narušujou systém a ty co vedí jak se věci mají a dělali to samí bez vědomí těch co nechtějí aby to dělali jiní. proto když je něco pravda rychle se to roznese ale v TV to neuvidíš. lži se roznášejí těžko proto k tomu potřebují televize a tuppý stádo lidí u nich sedí a čumí a baští co jim předhodí. ty jsi jeden z nich jsi loutka, nula bez respektu.

    2. Podepsat se pod vlastní názor, nebo svoje myšlení je hold velká věc. To tě asi v Americe nanaučili. To je strach z toho aby k tobě nevlezla FBI a nevymlátila to tam ? Nehledě na to co je ve filmu pravda nebo neni. Tohle mi na tvym komentu fakt zaráží. Bát se říct svuj názor … Jako vykřiknout, že film klame, to neni nic světobornýho.

    3. Pracoval si možná tak u vás ve vesnici . Nevim v jaky světě žiješ ,ale každej normálně uvažujíci člověk kdo to viděl okamžitě pochopil o co jde . Jo a lidi těšte se . V lednu vychází 3 díl . Tady je link , můžete zde shlédnout trailer . . .

    4. nezlob se ale jde o lidi cely system je proti lidem i ty si clovek tzn pojdes stejne bidne jako my vse co jis vse co pijes vse co natirasna svoje DETI je za ucelem zisku a ze to neni pravda?? zkus si vygooglit slozeni na to prvnim vyrobku co mas poblis :)) asi budes prekvapen :) odpijit se od systemu a osvobodit mysl protoze to je jediny nam zustane ,….bey

    5. uz jenom existence takovy zbrane at uz v kohokoli rukou (haarp)

      ….
      ….
      Varovani na system z roku 1998
      vsechno jim jde podle planu jen si to precti nemuzes rict ze je to jen nazor ty kroky probehli probehli uspesne a jede se dal i CZ do toho patri .
      preju hezky cteni panu …..Petru Dočkalovi

  3. Věci které tu ani nemůžete takhle veřejně říci ???? :-) Hm Hm tak tohle Vás naučila demokratická Amerika ?? V dokumentu padají konkrétne fakta a čísla – Váš argument je „Samá blbost“ hm hm Začínam tomu věřit ještě víc …..

  4. Jde o věci, které člověk jako by celý život tušil, že tak nějak se mají. Všechny ty řeči o amerických ideálech via demokratický systém vs staletí chudoby a čísla, kolik Amerika vydává na militarismus….jsou tak jen planými proklamacemi a lží. Ale kdo,či co to je AMERIKA ?
    Manipulativní newyorská mediální sebranka, GS, FED, Pentagon ?…. Čím dál tím více lidí na světě dochází k závěru, že ano. Což je smutné, zejména pro Ameriku a má velký dopad na zbytek světa.
    Já ale věřím, že existuje ještě i jiná Amerika – Amerika republikánských hodnot, ekonomické i myšlenkové soutěže nenávidící parazitní kapitál, Amerika nadějí a vizí…
    Bohužel i tahle Ameriká je nucena mít účet u GS a prosazovat se skrza mediální sebranku.

    Mějte se.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..