Přeskočit na obsah

Chemická neděle

Krásné slunečné počasí skončilo dnešním dnem. Výrobci počasí se opět rozhodli, že několikadenní jasnou a čistou oblohu opět pokryjí smrtelným chemickým postřikem.

Začalo to úderem šesté hodiny ranní, kdy se na zcela jasné rozsvěcující se obloze plné hvězd začaly po několika dnech klidu objevovat první letadla se zlověstným chemickým ocasem. Postřikování probíhá bezpřestávky dnes celý den a ani večer to neskončilo. Bylo kolem půl sedmé ráno, když jsem pořídil tuto fotku, trojice letadel od severu k západu vedle sebe vytvářela pruhy ve stejném směru jako by dělaly reklamu na Adidas, do toho sem tam nějaké další napříč a na východě se dělo tohle. Díky tomuto postřiku se na obloze vytvořilo takové typicky chemické a nepřirozené oblačno až mlhavo, přes které svítilo slunce mírně zastřeným světlem a teplota po poledni a celé odpoledne zůstávala kolem 24˚C. Ačkoli jsem nevyvíjel žádnou zvýšenou fyzickou aktivitu, měl jsem porád žízeň a už mě zase začíná bolet v krku…

Včera byly úplně stejné klimatické podmínky jako dnes a na obloze jsem žádné chemtrails nespozoroval, asi včera nelítala letadla, nebo jim zrovna došlo barium… Má to nějakou spojitost s tím, že k nám zavítal hlavní satanista papež a všichni jsou z něj hotoví a lidé za oponou chtěli mít první den jasnou oblohu a čistý vzduch a silnější dopady chemikálií se projeví až v následujících dnech, kdy už tu nebude? Nebo to je součást zítřejší bohoslužby, když ty desetitisíce lidí posprejujou nějakým svinstvem, budou lépe manipulovatelní? Ten člověk má zlo v očích, ikdyž ho vydávají za svatého, jistě je tohle všechno naplánováno a velmi dobře propočítáno!

chemtrails 27.9.09

1 komentář na “Chemická neděle”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..