Přeskočit na obsah

Online grafické aplikace #2

Dnes volně navážeme na grafické aplikace online #1 a ukážeme si několik dalších šikovných grafických editorů a utilit, které jsou na internetu dostupné zdarma a bez nutnosti instalace do počítače. Zatímco v prvním díle jsme si ukazovali pokročilejší editory, v tomto díle se zaměříme především na fotomontáže, efekty a všelijaké blbinky, které vám tyto editory umožní provádět s vašimi fotografiemi.

piZap

www.pizap.com

Snadno vytvářet veselé obrázky je s aplikací piZap velmi jednoduché a zábavné. Nepotřebujete umět zacházet se složitými grafickými editory a přesto jednoduše zvládnete vytvořit umělecké dílo za pár okamžiků. Zvolte si barvu a velikost pozadí, jednoduše ořezejte svoji fotku a přidejte ji třeba čertovské rohy. Nic na tom není, zvládne to každý.

Pixisnap

www.pixisnap.com

Dnes mají všichni digitální fotoaparáty a možná že už jste dávno zapoměli na starý Polaroid. Co si takhle vytvořit originální mozaiku právě z polaroidových fotografií?
Pixisnap vám to umožní v několika jednoduchých krocích.





PhotoFunia

www.photofunia.com

Šikovný nástroj pro jednoduchou online fotomontáž. Sami si zvolte, kde by se vaše tvář lépe vyjímala. Stačí nahrát fotku z počítače a je hotovo. Nové motivy postupně přibývají, takže za nějakou dobu jich zde může být ještě více, než nyní.

MagMyPic

www.magmypic.com

S MagMyPic se můžete přestat trápit tím, že o vás ještě nikdy nepsali v nějakém prestižním časopise. Velmi snadno a rychle si tu totiž vytvoříte obálku časopisu přesně podle vašich představ.

LoonaPix

www.loonapix.com

Další z mnoha online prográmků pro fotomontáže, který vám umožní přidávat své fotografie do nejrůznějších rámečků a koláží, nebo aplikovat některé efekty.
Našince rozhodně potěší automatická detekce jazyka a kompletní počeštění.

BeFunky.com

www.befunky.com

Co říci o online aplikaci, která umí vesměs to samé, jako řada ostatních, které tu už byly prezentovány? Snad jen to, že hlavní a nejsilnější zbraní celého BeFunky jsou efekty. Vážně jde zatím o nejpovedenější efektový nástroj na vaše fotografie z celého seriálu o online grafických aplikacích.

BigHugeLabs

www.bighugelabs.com

A na závěr dnešího dílu online grafických udělátek tu máme něco, s čím si jistě vydržíte hrát hodně dlouho, protože nabídka nástrojů a pomůcek je tak široká, že pokrývá řadu jiných služeb a utilit a ne jen ty pro úpravy a editaci fotografií a obrázků. Chcete si z vašich fotografií vytvořit puzzle? Potřebujete originální obal na CD? Kalendář s vašimi fotografiemi? Pohlednice? Mozaiky? Populární Motivator? A spousty toho, co tu už bylo u jiných aplikací ve více či méně povedené variaci?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..