Přeskočit na obsah

anti samr of dope

Tak si takhle kontroluju provozní emailovou schránku jedné firmy, které dělám webovou prezentaci, prohlížím statistiky za minulý týden a čeho si nevšimnu.

Vlevo dole pod nabídkou bliká reklama na Summer Of Love 2008.
Zřejmě cílená reklama, bohužel netrefili se do správného cíle.
A v tom jsem si uvědomil, že zase letos budeme pořádat anti samr.
Vloni se to jmenovalo anti samr of dope, letos Somr of love

O co jde? Festival SoL mnozí určitě dobře znáte. Podivná amfetaminová událost s ještě podivnějšími účastníky v podivných kostýmech a podivnou hudbou.
Prostě a jednoduše na pardubické závodiště se sjedou různé maškary z celé republiky aby se sjeli a pod zástěrkou hudební akce bude pořadatel Aleš Bleha z těchto nebohých individuí ždímat co nejvíc peněz.

Nedalo mi to a navštívil jsem web zmiňovaného festivalu abych věděl, co se vlastně letos chystá. Nejenže většina „hvězd“ tu hraje pravidelně každý rok, ale celkem mě pobavil sloupeček s nápisem Aktuální cena do 15.8.2008 je 910 Kč + manipulační poplatek.

Masakr

Přiznám se, že jsem před lety na této akci několikrát byl, jednou jsem si dokonce poctivě koupil lístek (jenže tehdy stál asi 250,-)

Pravidelně pořádáme kousek od brány do areálu anti samr, což je vlastně taková příživa na diskotéce probíhající na závodišti. Jedinečná příležitost, kdy prostě nemůžou přijet policajti, abysme to zeslabili ;)
Vstup je samozřejmě free, tedy za předpokladu, že něco neshořelo a není potřeba vybrat alespoň nějaký peníz na opravu aparátu, max symbolický vstup 20Kč, pivko za 20Kč a žánrově to bude minimálně jednou tak rychlejší ;)

No jo SoL je za dveřmi a já si to uvědomil až dnes :)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..