Přeskočit na obsah

Inconvenient Truth – Nepříjemná Pravda CZ titulky

al gore climaterrorist Nepříjemná Pravda
Lež označená jako pravda musí být přeci pravda. Dokument Nepříjemná Pravda by neurotikům měl přivést tik do oka už svým názvem. Další z největších podvodů historie planety Země presentovaný samotným bývalým prezidentským kandidátem Al Gorem. Jeden z mála těch zajímavých dokumentů, které se smějí vysílat v televizi. Bublina Globálního oteplování sice splaskla a lež byla už dávno odhalena, přesto existuje spousta lidí, kteří lži o Globálním oteplování stále věří, bojí se jí, dokonce se kvůli ní cítí provinile.

Působivému povídání, vyhypovaným grafům a nadneseným myšlenkám bere vítr z plachet druhá polovina dokumentu Fall of the Republic, kde se dozvíte pro koho Al Gore tuto prolhanou pohádku pomohl vypracovat a prosadit se za to, že ji považuje celý svět za pravdu a kdo z toho má neuvěřitelné zisky i přesto, že se jedná o prachsprostý podvod na všechny obyvatele této planety. Kdo by měl zájem o důkazy, které tuto lež uvádí na pravou míru, nechť shlédne Great Global Warming Swindle.

Al Gore Nepříjemná Pravda

3 komentáře na “Inconvenient Truth – Nepříjemná Pravda CZ titulky”

  1. globální oteplování

    Globální oteplování je další uměle vytvořený strašák a lež (jako prasečí chřipka nebo 11.září) a spousta lidí ovlivněná médii na to skočila. Co tím sledují?

  2. Co by tím asi sledovali? Mimo jiné, boj proti globálnímu oteplování je obrovský business: emisní povolenky, recyklace a drahé skladování odpadů,….

  3. podle mně to není lež! ikdyž za Globální Oteplování může i slunce, i lidé na tom mají svůj podíl! Už jen díky vypouštěným emisím Co2 do ovzduší!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..