Přeskočit na obsah

Alex Jones – Pád republiky CZ titulky

Další významné dílo Alexe Jonese pojednává sice převážně o US politice a poodhaluje tamnější politicko-bankéřsko-korporátní problematiku zla, manipulací, lží a korupce, která má ovšem dopad na celý svět.
Podrobněji vám to v dokumentu vysvětlí Webster Tarpley, John Perkins, Alex Jones, Jesse Ventura a další. Na rozjezd se dozvíte, jak vysát ze státní pokladny triliony od daňových poplatníků neznámo kam. V šedesáté minutě padá zajímavá informace o tom, že FED nebyl nikdy auditován za celou dobu své existence. Alex Jones si opět bere na mušku Obamu, jako loutku pro uskutečnění plánů globální vlády.
Vzpomínáte na Obamovy předvolební sliby, jak bude dodržovat ústavu, nebo že nezvýší daně rodinám, jejichž roční příjem nepřesahuje 250 000 dolarů? Ve skutečnosti se zvětšuje i daň za CO2. Těch slibů je samozřejmě více (podrobněji v dokumentu Podraz jménem Obama) a zde se např. dozvíte, že nyní může kdykoli obamova opičí pracka na dlouhé nitce padnout vedle jaderného útoku také na vypnutí internetu.

Někoho možná zamrazí, někoho pobaví vsuvka o tom, jak se hlasuje o některých zákonech, které nikdo z kongresu nezná, protože návrh zákona má tisíce stran a přes noc přibylo dalších 300. Následuje povídání o tom, jakou roli v tom hraje televize, že díky bublině Globální oteplování je prosazováno platít vlastně takové odpustky za CO2 (daň za dýchání), za což tam trochu popotahují Al Gora. Autoři chtějí naznačit, že Globální oteplování je výnosný byznys, kdy tzv. zelená politika slouží k zničení střední třídy a přesunu jejich bohatsví do rukou elit za ozvěny hesla „regulace“. Pak se opět hovoří o manipulaci, přísunu informací lidem a na závěr se probírá nesmrtelný terorismus a jak pokročilo vymývání amerických mozků v boji s touto „hrozbou“. Příslib druhého dílu má pokračovat v nakousnutém tématu a měl by přinést řešení situace.

Dokument probírá globální směřování ke krachu, ožebračení, zotročení, ztráty suverenity, práv a svobod každého člověka na této planetě. Na konci toho všeho bude vytvoření jednotného celosvětového policejního státu s jednotnou měnou, politiky, daněmi a zákony, které budete s radostí a jásotem jednoho dne vesele vítat. Vše je do detailu naplánováno a důkladně promyšleno a tyto plány se mají realizovat ještě za Obamovy vlády.
Video by sneslo drobnou korekturu titulků, ale neměl by to být takový problém a porozumí tomu všichni.
Protože se jedná o novější dílo, máte zde možnost porovnat, jak se v současnosti naplňují zvěsti a proroctví uvedené v dřívějších dokumentech Terror Storm nebo Endgame, na které tento dokument také navazuje a celkově se nese v duchu Zeitgeist, kde se snaží objasnit informace, které se k veřejnosti nikdy neměly dostat….


2 komentáře na “Alex Jones – Pád republiky CZ titulky”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..