Přeskočit na obsah

Žrouti času #3

Chcete vědět, která online flashová hra si zasloužila mnoho hodin mé pozornosti a tu vaší si možná také získá? Tak vítejte u pravidelně nepravidelné rubriky a nažhavte mozkové závity, protože po minulém zabíjení a destrukci si představíme něco odlehčujícího, kde hlavním motivem znovuhratelnosti bude co nejlepší výsledek.

Bubble Cannon 2

skoften.net/index/game/bubble_cannon_2

Tahle hra mi kolem Vánoc sebrala dost času, protože je návyková a nevyžaduje rychlé reakce. Mix kulečníku a bublifuku, kde jednotlivé bublinky praskají a vrací se do oběhu po třech kontaktech se stejnou barvou. S narůstajícími levely se počet barev zvyšuje a jde v podstatě o nejlepší skóre, ve kterém si díky celosvětovým statistikám můžete ověřit, že to na prvních místech docela vře a občas se tam objeví i CZ hráč. Bude to někdo z Vás?
bubble canon

Imperfect Balance 2

skoften.net/index/game/imperfect_balance_2

Zdánlivě jednoduchá hra, kde se využívá gravitace a simulovaných fyzikálních zákonů. Cílem je uklidit co možná největší počet objektů do volné krajní části hrací plochy. V každém kole máte k dispozici nejrůznější předměty a tvary, se kterými máte docílit vyčištění mapy. Některé předměty nadnášejí, některé jsou zase naopak velmi těžké, některé se samy pohybují, jiné jsou ze skla, takže se snadno rozbijí po několika ťukancích atd. Pro postup do dalšího level-packu je nutné získat určitý počet bodů, což vás donutí k opakování některých map a kompletnímu odstranění všech předmětů z hracího pole (nejlépe všechny naráz), abyste se postupně dopracovali k diplomu na závěrečném políčku. Jestli jste v dobách DOSu ulítávali na hře The Incredible Machine (TIM), tak tohle vás zaručeně chytne a jen tak nepustí:)

Imperfect Balance 2

99 Bricks

kongregate.com/games/WeirdBeardGames/99-bricks

Znáte Teris? Tu hru, kterou dohrál do konce pouze Chuck Norris? Nyní máte možnost si zkusit zahrát Tetris trochu jinak. Princip zůstává stejný, ale pravidla se mění. Zatímco v klasickém Tetrisu se snažíte udržet kostičky v nejnižší možné hladině a nedosáhnout vrcholu hrací plochy postupným mizením zaplněných řádků, tak tady tomu je přesně naopak. Vaším cílem je ze známých dílků postavit co nejvyšší věž. K dispozici jich máte bez jednoho rovnou stovku a jestli si myslíte, že to nic není, tak vás musím upozornit na to, že i v této hře funguje gravitace a fyzikální zákony podobně jako v předchozí hře :)
99 bricks

2 komentáře na “Žrouti času #3”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..