Přeskočit na obsah

Jak udělat z lidí blbce?


-Dobrý den, rád bych se ucházel o post předsedy ministerstva pro lety na Měsíc.

-Ale my nemáme žádné lety na Měsíc.

-Nechápu kde je problém, ministerstvo spravedlnosti přece máme taky…

Je až skoro neuvěřitelné, o co se tu někteří snaží.

Nemohl jsem uvěřit článku, že TOP 09 by nyní ve Sněmovně vystřídala Zelené, na který jsem narazil čistě náhodou, tak jsem si počkal až do druhého dne, až vystřízlivím a našel si ten článek znova a přečetl si ho ještě jednou a pozorně.

Zloděj a vlastizrádce si založili novou partaj (Tunelovat Okrádat Podvádět 09), ve snaze udržet se u koryta a rozkrást co se ještě dá. Vynakládají pro to evidentně velké úsilí. Heleďte já vám taky klidně sepíšu takovou kravinu za polovinu toho, co vás stál ten váš „průzkum“ a úplatek redaktorce deníku:)

Jen ať to s pirátama nedopadne jako se zelenýma, ty vem čert (škoda, že jsem si nezazáložkoval ten obrázek Olgy Zubové z roku 2007, jak má na sobě tričko s nápisem nejsem Paroubkův hlas a hezky se u toho zubí).

No neznám člověka, který by dobrovolně a při smyslech dal hlas straně TOP 09. Najde se mezi vámi někdo takový?

3 komentáře na “Jak udělat z lidí blbce?”

  1. Jo a znám jich hodně:-P (Ale neříkám, že já osobně je budu volit.) V podstatě jsi smysluplně nenapsal co ti na TOP09 vadí – kdo má být zloděj a kdo vlastizrádce a hlavně proč? (něříkám, že ti, co tuhle stranu vedou žádné chyby nemají – mají, ale nemají jich o nich víc než ostatní politici – a někteří mají jenom chyby :-°( ). Co se týče zelených, tak to máš recht, když nebudou – žádná škoda…(dokonce tím líp…:)) No a „piráti“? Ti nedopadnou jako zelení, neboť se do sněmovny ani nedostanou – pro tento druh „politiky“ je možná místečko ve Švédsku, kde to TPB žije, nicméně u nás těžko… Očekávám, že se stěží dostanou přes hranici 1%… A když tě budu parafrázovat: neznám člověka, který by dobrovolně a při smyslech dal hlas „pirátům“:-)

  2. kdo je zloděj a kdo vlastizrádce? máš pravdu, u těhlech dvou bastardů se to tak trochu stírá… nečteš, nevíš Co mi na nich vadí? Naši zem pošpinili už dost a nakradli si taky docela hodně a vadí mi, že porád nemají málo a zkouší to znova…
    O preferencích ČPS nepochybuji, zde zase já znám opravdu hodně lidí, kteří nehodlají platit výpalné zlodějské společnosti za každé prázdné cdčko, nebo papír do tiskárny…
    Nečteš, nevíš

  3. no ja podporim sz. jedina strana, ktera ma ted sanci na PS..( imho tam je, ale spis ma problemy s tim, ze se tam neudrzi) ktera ma liberalni a moderni nazory a urcite to nejsou komunisti ;))
    jinak topce bych nemohl dat uz je kvuli tomu, ze to jsou konzervativci…fuj fuj fuj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..