Přeskočit na obsah

Reality show pokračuje

A po reklamě jsme tu zpět v dalším kole reality show Volby 2010.

Vše sledujeme v přímém přenosu a začíná to být velmi dramatické. Z vyřazovacího kola pár tváří nepostoupilo, ale žába na prameni sedí dál. V soutěži o miliardové výhry tu máme několik nových hráčů. John s moderováním reality show už své zkušenosti má a teď na některých fotografiích začíná připomínat Chucka Norrise. Vzpomeňte na vydařený Milionový pár, který zrušili ani ne v polovině kvůli porno skandálům Ester Ládové, která se na tom pěkně svezla a vydělala balík.

Tahle reality show roku 2010 se blíží také ke svému krachu. Máte na tom všichni svůj díl viny!

K platnému hlasu do voleb stále ještě není zapotřebí členství na fejsbůku ani třicetikorunová SMS. Co nás čeká po těchto volbách bude asi těžké předvídat den od oznámení výsledků, když se prasata ještě nedohodli, jak si rozdělí koryto. Jisté je akorát to, že se vám tahle předvolební kampaň líbila (vždyť jste si ji taky zaplatili) a že máte svoje čuníky rádi, proto před dalšími volbami můžete očekávat ještě sprostější bilboardy, ponižující nápisy a pesimistické zprávy v mnohem větším měřítku, než byly ty poslední…

Změny určitě nastanou, nechci být posel špatných zpráv, ale nebudou se líbit nikomu z vás! Vždyť od toho jste si je taky zvolili!

Prase se má zaříznout včas. Pravděpodobně máte pocit, že to vaše prase by se mělo ještě jedno období vykrmovat. Někteří si do výběhu pustili nová selátka, dle posledních zpráv na ČT ve výběhu zůstává 86 kusů, lidé vhodili dvakrát více preferenčních hlasů než při minulých volbách.

Your choice, your fate.

koláč podílu mandátů

TV Nova ve svých začátcích měla jediný povedený pořad Gumáci. Kdyby se mohl vysílat i dnes, nemuseli by přidělávat tolik nových figurín a Václav Faltus by se nemusel učit napodobovat nové hlasy.

1 komentář na “Reality show pokračuje”

  1. Tak snad se Piráti příště pochlapí a dopadne to lépe než letos.

    Z Wikipedie:
    „Švédská pirátská strana se v roce 2006 účastnila voleb a získala 0,63% hlasů, což je třetí nejlepší výsledek mimoparlamentní strany (ke vstupu do parlamentu jsou nutná 4% voličských hlasů). V prosinci 2008 strana překonala co do počtu členů Stranu zelených, v únoru 2009 Stranu Levice, v dubnu 2009 Liberální stranu křesťanských demokratů. Často má větší členskou základnu než jiné mimoparlamentní politické strany. Ve volbách do Evropského parlamentu v roce 2009 strana získala 7.13% hlasů, díky čemuž získala jedno z 18 křesel švédského zastoupení v parlamentu.“

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..