Přeskočit na obsah

Útěk před lékem

Pokud se budete dlouhodobě vystavovat nebezpečným a karcinogenním vlivům (chemtrails, mnohé potraviny, některé kosmetické přípravky a předměty denní potřeby, záření z mobilních vysílačů, mikrovlnky atd…), pravděpodobně u vás dříve nebo později propukne některá forma onemocnění, která dle současného tunelu (rozuměj bordelu zvaného zdravotnictví) vyžaduje časově i finančně náročnou a téměř neúčinnou léčbu, s nepříjemnými vedlejšími účinky, které zpravidla způsobují větší komplikace, než samotná nemoc.
Přesto existují různé druhy medicíny, které mají blahodárnější účinky než nebezpečné chemoterapie, ozařování, smrtící vakcíny a pochybné pilulky. Léčba alternativními prostředky bývá účinnější, rychlejší, pro pacienta je lépe snesitelná a bez vedlejších účinků, přesto je její používání postaveno mimo zákon a nemocní jsou v takových případech házeni do jednoho pytle s vrahy a zloději (není tu řeč o politicích, mluvím o zlodějích a vrazích bez poslanecké imunity).

Důvod je prostý: Farmaceutické společnosti vynaložily miliardy na výzkum a prosazení jedovatých příměsí do leteckého paliva (a nejen oni), geneticky modifikovaných potravin a ostatních faktorů s tím, že se jim vynaložené náklady několikanásobně vrátí v podobě peněz zoufalých pacientů, kteří se v marné snaze vyléčit se spoléhají na zdravotnický monopol.
Když si někdo doma vypěstuje rostlinu pro léčebné účinky a uzdraví se sám prakticky zadarmo a za zlomek času, než co by trvala drahá a často i nepříjemná, bolestivá a ponižující procedura ve zdravotnickém zařízení, tak je pochopitelné, že se to jistým lidem a společnostem z organizovaného zločinu jménem Zdravotnictví nebude líbit a budou se snažit všemožnými způsoby eliminovat tuto hrozbu pro jejich ohromné zisky…

Pokud léčíte rakovinu konopím, přestáváte být pacientem a stáváte se zločincem, protože marihuana je skutečné zlo!
Takže šťastné a zelené ;)
http://www.konopijelek.cz/

Run from the cure / Útěk před lékem – cz titulky

3 komentáře na “Útěk před lékem”

  1. JJ, se vším, skoro, souhlas, ale víš co mě pobavilo? Tvůj článek je tvrdě proti farmaceutickým společnostem. Přesto je propaguješ v reklamách hned vedle hanlivého článku. Nevím jak často Google Ads mění obsah, takže jen pro ukázku: Hned vedle tvého článku je reklama na:
    Indonal proti rakovině – synergia-pharma
    Zácpa – Guttalax
    IZIP – zkurvený projekt od VZP

    Nejsem si jistý, jestli svůj postoj myslíš vážně, když se na jedné straně objeví kritika a na druhé propagace. Něco je tedy špatně.

    1. Nj to neovlivním, ani ty reklamy vlastně na svém ntb nevidím, protože mi je blokuje některý z pluginů v prohlížeči, tak mám klid… Ale zase mi to třeba konečně zvedne míru prokliků :)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..