Přeskočit na obsah

Zase převlečený Kekel

Počítadlo Toplist se pomalu přetáčí o další desetitisícovku a jak už tomu poslední dobou každých 10tisíc přístupů bývá, nastává změna.
Původně jsem chtěl doladit ne zcela hotový předchozí návrh a po troškách se to postupně vyvíjelo. Ale pak mi najednou zčistajasna něco přeletělo přes nos, řeknu si, že tohleto teda né a několikaměsíční práce byla během vteřiny smazaná. Naštěstí mě v tu dobu přepadl jiný nápad, který byl svou jednoduchostí prostě geniální a já si říkal proč ne, vždyť nic jiného ani nemám.
Stačilo zagooglit a vyzkoušet, který obrázek zaktivuje moje receptory, které mi říkají, co by bylo dobré a co by mi padlo do oka. Nakonec mi ani Google nedokázal dát uspokojující odpověď a tak mi nezbývalo nic jiného, než sáhnout do svých zásob v původní složce předchozího návrhu a nakonec i do skříňky pro staré desky.
Analog opět zvítězil nad digitálem.

Takže během několika hodin jsem za pomocí Inkscape a Gimpu připravil několik návrhů, ze kterých vyšel obrázek, který vás bude provázet těmito stránkami, dokud vás zase nebude dalších 10K. Mám tedy zase přibližně tři měsíce času na vymýšlení a inspiraci. Jisté je, že se opět bude jednat o neprofesionální grafické dílko vyznačující se tmavou šedou a zelenkavou barvou.
Jak už jsem jednou naznačil, chtěl bych se zlepšovat a učit se nové věci, takže se může stát, že během mého zdokonalování vzniknou úchylné a šílené úlety, kterými si budu zkrášlovat blog a pokud na ně během svého surfování internetem náhodou narazíte, řiďte se doporučením v headeru :)
kekel březen

2 komentáře na “Zase převlečený Kekel”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..