Přeskočit na obsah

Rain Drum

Jistě se k vám už také doneslo, že má dle posledních plánů celý rok propršet. Alespoň víme na co se připravit a jak se ten děšť vyrábí.

Minulý týden jsem se dostal do situace, kdy bylo potřeba rozevřít deštník. Pro upřesnění reklamní deštník s logem jedé společnosti, který se při slabším větříčku převrátil naruby a zlomila se mu jedna anténka. No co bylo to zadarmo, sice jsem ten deštník musel celou cestu držet tak všelijak, aby se mi zase neohnul a po přívalovém májovém deštíku byl na vyhození, ale od pasu nahoru jsem byl v suchu.

Předpověď počasí nabádá k tomu, abych si pořídil něco pořádného.

music umbrella

Zajímavý koncept Jammin in the Rain je paraplíčko, se kterým budou deštivé dny příjemným hudebním zážitkem. Tedy alespoň mělo by být, protože na vrchní straně pláště je 5 různých speciálních ploch a každá slouží jako bubínek pro jeden hudební nástroj.

Zapomeňte na svoje mp3 přehrávače, tenhle deštník vám podle síly deště zahraje jedinečný break od hiphopu až po nejbrutálnější mashup. Ještě by mohl mít na rukojeti ovládání distorze a v těch největších lijácích bych slintal blahem :)

rain drums

Jammin in the Rain

2 komentáře na “Rain Drum”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..