Přeskočit na obsah

Zeitgeist: Moving Forward trailer

Na začátku roku 2011 spatří světlo světa třetí díl ze série dokumentů Zeitgeist s podtitulem Moving Forward, který bude s odstupem času ještě více rozpitvávat problematiku lží a finančního otroctví, které nakousnul první Zeitgeist a pak také druhý díl Zeitgeist: Addendum.
Zeitgeist patří mezi nejoblíbenější a nejsledovanější dokumenty na internetu (kdyby se nemanipulovalo s počitadly, dalo by se to i doložit), na který rádi negativně reagují především hlupáci (někteří jsou zaplacení, někteří jsou skutečně blbci – i o nich bude v dokumentu zmínka) a budou nadávat a tvrdit jaká je to pitomost, protože tyto dokumenty pro ně přinášejí natolik zdrcující informace, že je prostě odmítnou pobrat a přijmout a pak budou obohacovat komentáře svými znaleckými příspěvky o nesmyslnosti a překroucenosti celého dokumentu.. Bohužel to je tak vše, čeho se od oveček dočkáme, protože umí jen nadávat a chabě bránit svůj „dokonalý“ systém, nějakou rozumnou argumentaci a důkazy toho, že v těchto dokumentech jsou nesmysly, nelze od takových existencí očekávat…
A přitom tyto dokumenty jsou právě pro ně…

www.zeitgeistmovement.cz

3 komentáře na “Zeitgeist: Moving Forward trailer”

  1. sem na to zvědav. Už at to je venku . Zajímájí mě další názory, který vyvrátí/utvrdí moje myšlení, nebo případně upravý můj pohled na svět :)

  2. Zeitgeist je velmi zajímavý z hlediska nových informací. Ale pokud v nás vzbuzuje pocit, že ten, kdo jej v prvotní reakci odmítá nebo nechápe nebo kritizuje je jen nějaký „blbec“ nebo „ovce“, pak Zeitgeist očividně není to, co jsme potřebovali, abychom se zásadně měnili k lepšímu.
    V tom případě Zeigeist přináší sice velmi zajímavé, ale zase pořád jen ty samé staré dobré negativní emoce, které mají rozdělit lidi na ty osvícené a na ty zaslepené. S cílem ty druhé nejlépe zmydlit nebo aspoň zdiskreditovat či zesměšnit.
    Cokoli, co v nás vzbuzuje s odpuštěním nasranost na ty druhé, stojí za starou bačkoru. Jen to, co nám otevře oči tak, že si řekneme „aha, tak v tomto jsem JÁ chyboval, a Zemi přispěju nejlíp tak, že změním v prvé řadě SEBE“, je to pravé učení.

    1. Pocity jsou vzdycky o konkretnich lidech. Film jenom prinasi nove, ne uplne popularni informace a jakysi dialog mezi mezi temi, co je prijimaji a temi, co je odmitaji musi vzniknout chte-nechte. Kdo ma hlavu otevrenou, diskutuje vecne, kdo ne, uchyli se hodnoceni druheho tabora za „blbce“ nebo „ovce“. Je to podle me nevyhnutelne a se samotnym filmem to ma pramalo spolecneho. Takto proste ten spolecensky dialog vedeme nad vsim.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..